Bli ambassadör för Blekinge Arkipelag!

Välkommen till lärorika träffar om Biosfärområde Blekinge Arkipelag! Upptäck mer av blekingekustens fantastiska natur och kultur utmed våra leder, ARK56. Du ges inblick i vår förening och det arbete vi gör för bevarande och hållbar utveckling. Vi träffas, lyssnar till berättelser och funderar över historia, nuläge och framtid. Delta vid minst 7 tillfällen så blir du diplomerad biosfärambassadör för Blekinge Arkipelag!
Totalt 20 platser, (för vuxna & ungdomar från 13år). Pris: 1100:-/pers. (Medlemskap i föreningen ingår för 2024). Familjepris 2300:- (upp till 5 pers). Välkommen på en unik utbildning!

 
Anmäl intresse för biosfärambassadörsutbildningen

Efter genomgången ambassadörsutbildning har du möjligheten att ingå i vårt "support-team" - vi träffas ett par gånger om året, uppdaterar varandra om vad som är på gång i verksamheten och i biosfärområdet. I support-teamet kan du om du vill engagera dig i våra projekt och aktiviteter och stötta föreningen på olika sätt. Oavsett om du vill delta i support-teamet eller inte har du efter kursen mer kunskap om biosfärområdet och Blekinge Arkipelags verksamhet och kan berätta att vi finns och vad vi gör i dina kretsar - nog så värdefullt för oss! Mer om Supportteamet>>>