Antagligen södra Sveriges mest erfarna äventyrsguide

Nature By Andreas grundades med visionen att ge alla typer av människor fantastiska upplevelser och naturmöten, för att sprida glädjen med outdoor, äventyr och upplevelser.  

Bakom Nature By Andreas står, Andreas, som är uppvuxen i Karlskrona med hav och skärgård precis runt knuten. Efter nästan 20 år i Uppsala bor han åter i Karlskrona. Han jobbar med friluftsliv och ledarskap på olika sätt; som äventyrsguide, instruktör och utbildare. Andreas anordnar företagsevent och teambuilding både på hemmaplan och bortaplan.  

Teambuilding och grupputveckling. På riktigt.

Andreas har i 10 års tid jobbat med grupper och undervisat i ledarskap och grupputveckling. Denna erfarenhet är paketerad i en uppskattad hel- eller halvdag, där Andreas jobbar med grupputveckling med din grupp. Arbetet och strategierna är väl grundade i forskning och beprövade metoder. Stort fokus på rätt aktivitet för rätt grupp. Olika typer av innehåll varvas på ett strukturerat vis med reflektion och samtal. Allt för att din grupp ska utvecklas. På riktigt. 

Outdoor Cooking

Ett av våra populäraste arrangemang är matlagning över öppen eld med olika typer av grupper. Tillsammans med främst, företagsgrupper, men även privata sällskap, lagar vi en riktigt lyxig 3-rätters över öppen eld. Alla hjälps åt och det blir en himla go stämning runt elden, med spännande mat som smakar fantastiskt. Menyerna uppdateras löpande och vi kan lova att det inte blir grillad korv med bröd ;) Garanterat den bästa AW-upplevelsen! 

Upplevelser

Nature By Andreas erbjuder olika typer av guidade upplevelser och kurser i naturen. Störst fokus ligger på dykkurser och guidade dykarrangemang, kajakpaddling och kajakkurser.  

Äventyrsresor

Andreas guidar även expeditioner och äventyrsresor i andra delar av världen. Till exempel expeditioner på Kilimanjaro i Tanzania, som är en av Seven Summits och världens högsta, fristående berg och även vandringar längs Inkaleden och Machu Picchu i Peru.  

Hållbarhet

Att arbeta hållbart är för oss en självklarhet. När vi åker hem, vill vi lämna naturen i ett bättre skick än när vi gav oss ut. I våra arrangemang ingår ofta olika typer av mat. Vi väljer, så långt det går, ekologiskt, närproducerat och vegetariskt. Till och med vattnet vi använder är närproducerat i Lyckeby källa, i Karlskrona! Vi minimerar vårt skräp genom att källsortera och kompostera. Vi använder inga engångsartiklar och vi gör aktiva val för att minimera vår plastanvändning. Vårt arbete innebär ofta resor och transporter av människor och material. Vi använder tåg när vi kan och elbil, laddad med grön energi, när vi kan. För den belastning på naturen som vi inte kan komma ifrån, gör vi vårt bästa för att kompensera genom att stötta Gold Standard-projekt och genom att plantera träd.

För mer information och bokning: www.naturebyandreas.se