Upptäck Blekinges äkta sida vid ett besök på ARK56s företag

Under din vistelse på ARK56 finns fantastiska möjligheter till såväl boende och serveringar som butiker och upplevelser i vårt biosfärområde. Genom att använda appen "ARK56" kan du enkelt filtrera vilken typ av service du behöver på turen.
Stöd de lokala företagen och bidra till att fler kan verka och bo i vårt fina biosfärområde! Här på sidan hittar du kartor över alla medlemsföretag samt information om deras hållbarhetsarbete.

Upplev ARK56 i ett skräddarsytt paket

Flera företag erbjuder paket och erbjudanden som går att hitta på  https://www.visitblekinge.se/ark56/  där företagen har skräddarsytt upplevelser just för dig! (skrolla längs ned på sidan)

Överblick över ARK56 företag

I kartan nedan ser du en överblick över 90 besöksnäringsföretag som har anslutit sig till ARK56 företagsnätverk. Zooma in och klicka på ikonen på kartan för att läsa mer om varje företag. Du hittar alla ARK56 företag även enkelt i ARK56 appen.

Produktkatalog ARK56

Under 2022 har vi tagit fram en produktkatalog där en stor del av ARK56 företagen beskriver sina erbjudanden. Här kan du ladda ned produktkatalogen (OBS: Kolla kring aktuell information i ARK56 app innan du besöker företaget)

Att jobba för en hållbar utveckling

Att vara ett ARK56 företag betyder också att visa ett tydligt och konstant hållbarhetsengagemang. Nedan finner du en mer detaljerad beskrivning där några av företagen själva beskriver sina verksamheter och sitt engagemang för en hållbar utveckling i Blekinge Arkipelag.

Paddelkompaniet

För paddeläventyr i Sveriges sydligaste skärgård. Läs mer>>>

Ronneby Brunnspark Vandrarhem och B&B

Bo i hjärtat av Sveriges trädgård. Mitt i Blekinge i vackra Ronneby Brunnspark ligger vårt fina vandrarhem, inrymt i två sekelskiftesvillor. Läs mer>>>

Skärgårdskraft

Café och handelsbod med  lokala konst- och hantverksföremål. Läs mer>>>

Tjärö 

En pärla mitt i Blekinge skärgård med hotell, vandrarhem, restaurang och konferensanläggning. Läs mer>>>

Naturtema / Safaribåten

Utflykter med eldriven snipa i Blekinge skärgård. Läs mer>>>

Nature By Andreas

Antagligen södra Sveriges mest erfarna äventyrsguide. Läs mer>>>